Bizzard's Hackshop
Always under construction!
28th
Jul
2008

"Introduction on GNU" – a workshop tomorrow at MESCE

Tomorrow, there is a full day workshop on “Introduction on GNU”. The IT department has been suspended. Though we tried,¬†CSE department was not suspended, but allowed duty leave for all who wished to participate. The program is conducted by IT department along with MES-FSF chapter.

Here is the final draft for the workshop.

**Topic** **Speaker** **Duration** **TimeLine**
Inauguration 30 mins 9:30-10:00
Various dimensions of Freedom Madhu Sir 30 mins 10:15-10:45
Introduction to GNU operating system Mahesh M 45 mins 10:45-11:30
Introduction to Designing Graphics in GNU Hiran 45 mins 11:30-12:30
Importance of Freedom in Scientific Domain Jinesh 45 mins 1:30-2:15
GNU Build Tools Raghesh Sir 30 mins 2:15-3:00
Unconference – GNU in college General Discussion 60 mins 3:00-4:00
Hackerdom Unni 30 mins 4:00-4:30

Tagged with: , , ,

Leave a Reply